Figyelmeztetés: kéretlen befizetési felhívások védjegybejelentések magyarországi jogosultjainak

Tisztelt Ügyfeleink!

A C.R.P.S.L. - International Publication, Spanyolország kéretlen befizetési felhívásokat küld védjegybejelentések magyarországi jogosultjainak.

A levelek a védjegybejelentéssel kapcsolatos hivatalos számlának tűnnek, és csak a levélben található apró betűs tájékoztatóból derül ki, hogy valójában egy a védjegybejelentés, illetve a védjegyoltalom szempontjából jogilag irreleváns adatbázisba való bekerülést ajánl a cég 600-1000 euró összegért.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a felkínált adatközlési szolgáltatás, illetve a megjelölt összeg befizetése a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, az Európai Unió Belső Piaci Harmonizációs Hivatala, illetve a Szellemi Tulajdon Világszervezete előtt folyó eljárásokra, valamint a megszerzett jogokra semmilyen befolyással nincs, és abból semmiféle a védjegyekhez fűződő jog nem származik.

Amennyiben kételyei merülnek fel valamely levéllel kapcsolatban, kérem forduljon a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához (tel.: (1) 474 5561, fax: (1) 474 5534, e-mail: mszh [169] hpo [961] hu).

Szíves figyelmükbe ajánljuk az Európai Unió Belső Piaci Harmonizációs Hivatalának, a Szellemi Tulajdon Világszervezetének, valamint az Európai Szabadalmi Hivatalnak honlapját, ahol hasonló figyelmeztetések olvashatók az alábbi címeken:

http://oami.europa.eu/ows/rw/pages/CTM/feesPayment/warning.en.do

http://www.wipo.int/pct/en/warning/pct_warning.htm

http://www.epo.org/patents/law/legal-texts/InformationEPO/archiveinfo/29062006.html

2011/05/31